Geslaagde Open Bedrijven Dag in Enter

Een mooie gelegenheid om een keer achter de schermen van de diverse bedrijven mee te kunnen kijken. Met name door de goede organisatie en prima weersomstandigheden waren er veel mensen op de been. 

Voor Brink XL was het een speciale dag vanwege de recente ingebruikname van het nieuwe bedrijfspand. Familie, vrienden, (zaken)relaties en inwoners uit de nabije omgeving wisten de weg naar Brink XL te vinden en het was dan ook flink druk op het terrein en in de kantoren.

Er was de hele dag door een divers programma voor de bezoekers. Zo kon men zelf -uiteraard onder professionele begeleiding- met een heftruck en met een lesvrachtauto rijden. Ook de banenmarkt, de trucksimulator en de Dakar en racetruck van Becx stonden flink in de belangstelling bij de bezoekers. Tevens vonden er door medewerkers van Brink XL demonstraties laden en lossen van lengtegoederen plaats. De dag werd afgesloten met een gezellige familie BBQ.