Complete Logistiek

Heeft u goederen te verzenden of op te halen? En kiest u ervoor dit niet zelf doen. Wellicht omdat het te ver is. Of omdat het te weinig lading is voor een eigen vrachtauto. Dan helpen wij u graag. Via ons dichte netwerk kunnen we uw goederen goed combineren om efficiënt te transporteren.

‘De Brink XL vlag dekt de complete lading aan logistieke diensten in alle fases van uw proces’

Daarbij verzorgen wij alle benodigde logistieke activiteiten voor diverse goederenstromen van grondstof tot eindproduct. En in het bijzonder voor lengtegoederen. Wij zijn een verlengstuk van uw dienstverlening. Of u nu een productiebedrijf hebt of een webwinkel. Dat doen we al meer dan 3 generaties lang met vakmanschap en plezier. Van en naar fabrieken, distributiecentra, winkels of woonhuizen, al dan niet via onze op- en overslag. Voor onze chauffeurs maakt het niet uit of de laad- of loslocatie bij een bedrijf, of een particulier is.

Vanzelfsprekend zijn we voorzien van een modern en divers wagenpark met autolaadkranen en meeneemheftrucks. We zetten ze graag efficiënt en duurzaam voor u in binnen Nederland en België.

Op onze locaties en via samenwerkingspartners zorgen we voor:

  • transport en op- & overslag van (lengte)goederen
  • order picking voor maatwerk zendingen
  • voorraadbeheer
  • de transportplanning door Nederlandstalig gebied
  • remboursbetalingen via PIN of een “tikkie”