Fulfilment Web Logistiek

Heeft u een webshop maar geen geschikte bedrijfslocatie? Of moet uw webdienst gescheiden blijven van een bestaande bedrijfsformule? Worden er goederen in bulk ingekocht, maar in kleine eenheden uitgeleverd. Zijn er zendingen buiten het standaard palletformaat. Of bestaan ze uit meerdere artikelen? Dan bieden wij u professionele fulfilment oplossingen. Daarbij zijn onze vestigingsplaatsen in het Oosten ideaal als ‘hub’ voor inkomende goederenstromen uit Oost Europa. En bieden wij u opslagruimte afgestemd op uw periodieke behoefte.

De logistieke wereld is er met de komst van webwinkels anders uit komen te zien. Het aantal websites waar zowel bedrijven als particulieren bestellingen plaatsen is explosief gegroeid. Afleveringen aan huis, liefst binnen 24 uur, is in korte tijd heel normaal geworden. Een grote stroom goederen gaat dan ook niet langer naar een distributiecentrum of winkel, maar rechtstreeks naar de (particuliere) eindbestemming.

Brink XL biedt webshops complete logistieke oplossingen vanaf de bestelling tot de uiteindelijke levering bij de klant. In het bijzonder als het om bijzondere afmetingen gaat. In samenspraak met uw verkoopafdeling ontvangen we ingekochte goederen, slaan ze op, stellen orders samen en leveren deze in kleine besteleenheden uit. Ook aan huis. Of dit nu midden in een woonwijk is, een kantoortuin of een druk stadscentrum. We regelen het bezorgtijdstip én zelfs de remboursbetaling per PIN of met behulp van een Tikkie.