Nieuwe opleggers afgeleverd

Opnieuw zijn er 5 nieuwe opleggers toegevoegd aan het wagenpark van Brink XL. Wederom van het type maxi oplegger met een hogere insteekhoogte en waar meer volume in kan worden meegnomen. Vanwege de diversiteit in de deelzendingen lengtegoed zit er vaak een hoop “lucht” in de lading. Meer volume is daarom noodzakelijk om een groot aantal zendingen ineens op route mee te kunnen nemen. Dit scheelt lege kilometers en meerdere vrachtauto’s in hetzelfde gebied. Een mooie groene oplossing hiervoor is de maxi trailer van Krone die voldoet aan alle specificaties van Brink XL zoals: stuuras, hefdak, schuifdak, middenrongen, kisten voor hulpmaterialen en een kooiaap aansluiting. De opleggers zijn allen voorzien van de inmiddels op het BeNeLux wegennet bekende huisstijl van Brink XL.