Welkom bij Brink

Met ongeveer vijftig logistieke medewerkers zijn we iedere dag druk voor onze opdrachtgevers. We werken met plezier en respect voor elkaar. We hechten aan informele, goede communicatie en duidelijke regels voor iedereen. Daarin kennen we geen verschil tussen directeur en werknemer. Medewerkers die zich voor ons inzetten zijn stuk voor stuk herkenbaar als ‘aanpakkers’.

Bekijk hier onze openstaande vacatures.

Ambassadeurs op de weg

Onze all-round chauffeurs zijn onze ambassadeurs op de weg. Ze werken dagelijks met 4-weg meeneemheftrucks en/of autolaadkranen. Chauffeurs zijn vaak een paar nachten in de week van huis. De werkzaamheden vinden binnen de geldende cao en wet- en regelgeving plaats. Want iedereen verdient een eerlijk inkomen en voldoende vrije tijd en rust!

Op- en overslag

In onze op- en overslag wordt met een drie-ploegensysteem gewerkt van zondagavond tot zaterdagochtend. Overdag werken de orderpickers. Zij verzamelen de goederen van onze opdrachtgevers tot een complete zending. Dit zijn veelal lengtegoederen. Veel zendingen komen uit de bij ons opgeslagen voorraad van opdrachtgevers. Een ander deel van de zendingen komt in de loop van de dag of begin van de avond binnen. Deze worden gelost in de tijdelijke opslag en ’s avonds/’s nachts in groepage geladen in de opleggers. Zowel op onze locatie in Enter maar ook op externe locatie’s zoals in Gramsbergen of Haaksbergen.

Planning

De planners werken in verschoven dag- avonddiensten. Het is hun taak te zorgen voor een goede, rendabele belading van opleggers en optimale inzet van mens en materieel. Zij sturen alle logistieke uitvoeringstaken aan. Daarbij worden ze geholpen door een geavanceerd transport management- en planpakket die continue in verbinding staan met boordcomputers.

Scholieren

Jonge mensen die het vak willen leren zijn welkom bij Brink XL. Naast hun studie doen ze ervaring op door mee te werken in alle afdelingen en tevens zorgen ze ervoor dat de gaten worden dichtgelopen bij vakantie en ziekte.

Downloads