Als (heftruck)chauffeur aan de slag bij Brink XL

Vanwege uitbreiding van onze werkzaamheden zijn wij voor onze vestiging in Twente op zoek naar:

Gemotiveerde (ervaren) vrachtwagenchauffeurs en chauffeurs/medewerkers laad- losploeg

afkomstig uit de regio rondom Enter / Goor

Als vrachtwagenchauffeur ben je bereid om ongeveer twee nachten per week van huis te zijn. Je bent communicatief vaardig, je kunt goed zelfstandig  werken en bent in alle opzichten het “visitekaartje” van ons bedrijf. Je houd je aan de rij en rusttijden en bent zuinig op het materieel. 

Als chauffeur/ medewerker laad- losploeg ben je bereid om in teamverband en in ploegen te werken waarbij de nadruk ligt op de avond- en nachtelijke uren. Een ploegentoeslag is uiteraard van toepassing op de werkzaamheden. Je bent bij voorkeur gewend om met hout en plaatmateriaal om te gaan. 

Als toekomstig chauffeur van Brink XL ben je bereid om eerst een geruime tijd ervaring op te doen in onze laad-losploeg. Dat houdt in dat je gedurende minstens een  paar maanden afwisselend dag- avond en nachtdiensten draait waarbij je samen met je collega’s zorgt voor het foutloos en efficiënt laden en lossen van lengtegoederen zoals hout en plaatmaterialen in onze route wagens in ons XD centre. Omdat het belangrijk is dat deze processen goed verlopen is de bezetting van onze laad-los ploeg een gezonde mix van vaste laad-losmedewerkers en aankomende Brink XL chauffeurs. 

De doorstroming van de laad-los ploeg naar zelfstandig ervaren Brink XL chauffeur is afhankelijk van je persoonlijke ambities, je capaciteiten en de beschikbaarheid van een nieuwe vacature op de auto. Je bent al in het bezit van het chauffeursrijbewijs inclusief E, een heftruckrijbewijs of je denk deze op korte termijn te gaan halen. 

Kijk voordat je solliciteert voor meer informatie over ons bedrijf en de bijzonderheden over ons werk op onze website. 

Het betreft voor beide functies een baan met eerst een tijdelijke overeenkomst. Bij gebleken geschiktheid heb je zicht op een vaste baan. Wij gaan graag duurzame en langdurige samenwerkingsverbanden aan met gemotiveerde medewerkers. Draag je actief bij aan het succes van Brink XL dan heb je bij ons bedrijf gegarandeerd een baan voor langere periode en zetten we je niet aan het einde van de flex termijn op straat. Afspraak = afspraak. 

Spreekt bovenstaande je aan dan nodigen wij je van harte uit om spoedig te solliciteren.

Mail je motivatie met CV naar hjbrink@brinkxl.nl of download het sollicitatieformulier op de personeelspagina.