Pand in Hardenberg verkocht

Het bedrijfspand aan de Energieweg in Hardenberg is verkocht en overgedragen aan de nieuwe eigenaar. Brink (XL) was sinds 1973 gevestigd in Hardenberg. Nieuwe stallingsruimte voor de resterende ca. 10 vrachtwagens uit Hardenberg is gevonden in Gramsbergen (gemeente Hardenberg). Deze stalling bevindt zich op een terrein dat wordt gedeeld door meerdere opdrachtgevers van Brink XL. Brink XL verleend voor deze opdrachtgevers tevens de logistieke diensten en juist daarom is gekozen voor Gramsbergen als nieuwe lokatie. Er vinden in Gramsbergen geen crossdock activiteiten plaats. Deze activiteiten zijn samen met het resterende deel van het wagenpark verplaatst naar Goor en zullen begin 2018 vanuit de nieuwe lokatie in Enter gaan plaatsvinden. Door de verhuizing van een deel van het wagenpark is er wederom een efficiency slag gemaakt in de operationele organisatie omdat hierdoor minder kilometers worden gemaakt en er minder pendelritten tussen de vestigingen plaats zullen vinden.