Activiteiten TLD voortgezet onder de vlag van Brink

TLD staat voor Transport en Logistieke Diensten. De eigenaar van TLD, Stefan Nijkamp, is “geboren en getogen” tussen de houthallen van de vele houtbewerkers en houtleveranciers die gevestigd zijn aan de Doorbraakweg te Gramsbergen. Daarnaast is TLD van oudsher actief in het vervoer van kunststofprofielen. Net als bij Brink gaat het bij TLD vooral om langgoed oftewel lengtegoederen, daarom passen de bedrijven goed bij elkaar en ligt samenwerking met TLD ook sterk voor de hand. 

Er is daarom al een geruime tijd sprake van een vriendschappelijke relatie tussen TLD Gramsbergen en Brink Hardenberg. De toenenemde fragmatatie van de leveringen in de bouw speelde TLD echter behoorlijk parten, zodanig dat zij niet langer zelfstandig kon blijven bestaan. Inmiddels heeft Stefan Nijkamp samen met het grootste gedeelte van zijn team intrek genomen bij Brink in Hardenberg, de werkzaamheden zijn zonder stagnatie voortgezet onder de naam van Brink Transport.