Wibbelink Transport Goor wordt Brink Twente

Per 1 september 2010 wordt Wibbelink Transport te Goor omgedoopt in Brink Twente. Op die datum is het exact twee jaar geleden dat de familie Brink van het gelijknamige transportbedrijf Brink Hardenberg het Goorsch Overslag en Transportbedrijf (GO&T) Wibbelink BV hebben voortgezet. De bedrijven zijn actief in bouw- & infra sector en verrichten lengtedistributie, ieder vanuit hun eigen vestiging.
Volgens Henk Brink Jzn, verantwoordelijk voor de dagelijkse leiding in de vestiging Goor, is het de bedoeling dat beide bedrijven zich nog sterker gaan profileren in de logistiek van lengtegoederen.
“De economie heeft in de afgelopen een dynamische ontwikkeling doorgemaakt, het is momenteel nog rustig maar als de economie weer gaat aantrekken kan ons wegennet het niet meer aan en worden arbeid en brandstof schaars. We zijn ons steeds meer bewust van het feit dat we duurzamer moeten gaan opereren en dat we aan ons nageslacht moeten gaan denken. Tevens zie je dat klanten nòg bewuster omgaan met hun logistieke kosten, tijd voor actie. Het doel is om de logistieke stromen die niet in een standaard distributiesysteem passen verder te bundelen. Door de krachten van beide bedrijven beter op elkaar af te stemmen kunnen we onze klanten nog beter van dienst zijn. “
“Een mooi voorbeeld is de in dit jaar 13 maart geïntroduceerde Afbouwbox”, aldus neef Henk Gzn van de Hardenbergse vestiging. “In dit concept hebben we een pragmatische oplossing ontwikkeld voor de logistieke problemen in de afbouwfase van een bouwproject samen met een bouwbedrijf en andere betrokken partners. Daarom willen wij mede gezien de ontwikkelingen in de bouw en infra sector met deze naamswijziging de uitstraling van onze twee bedrijven versterken. “
Ook voor de interne organisatie, en met name de medewerkers, is de verstevigde samenwerking met deze naamswijzing ook positief te noemen. De innovatieve slagkracht wordt nog meer gestimuleerd en uiteindelijk moet dit leiden tot extra werkgelegenheid in nieuwe duurzame projecten.
Het logo en de naam verandert maar de bekende gele kleur blijft behouden in Goor!