Vervanging oplegger exeptioneel transport

Een belangrijk onderdeel van de dagelijkse werkzaamheden van Brink Hardenberg bestaat uit het vervoer van lange ladingen tot 27 meter. De lading bestaat hierbij hoofdzakelijk uit PE en PVC buizen voor opdrachtgever Wavin uit Hardenberg (NL) en Twist (D). Om nog langere en zwaardere lading te kunnen meenemen en ons hierbij toch te houden aan de wettelijk vastgestelde maximale aslastgewichten is er geïnvesteerd in een vlakke Broshuis oplegger die is uitgevoerd met drie stuurassen en die uitschuifbaar is tot maar liefst 30 meter. Daarnaast voldoet deze oplegger aan de TUV ladungsicherung norm waarvoor speciale sjorogen aan het chassis zijn aangebracht. Door deze oplegger te koppelen aan de nieuwe kraanwagen kunnen we een full service concept aanbieden in het exceptionele lengtevervoer. Brink beschikt over doorlopende vergunningen voor deze werkzaamheden voor Nederland en Duitsland. De oplegger wordt de komende weken in de blauwe huisstijl van Brink Hardenberg gebracht. We verwachten afbeeldingen van deze oplegger medio eind juli op onze website te kunnen publiceren.