Vechtdal Overijssel presenteert Vechtdal vrachtwagens van Brink

De nieuwjaarsbijeenkomst van Vechtdal Marketing had dit jaar een extra feestelijk tintje. Op maandag 11 januari werd niet alleen met alle aanwezigen op het nieuw jaar geproost, maar werd ook het nieuwste promotie-instrument van Vechtdal Marketing gepresenteerd: Vechtdal vrachtwagens. Twee vrachtwagens van Brink Transport Hardenberg hebben een metamorfose ondergaan en maken door het hele land reclame voor het Vechtdal Overijssel. Tevens werd deze middag de winnaar van de Vechttrofee 2009 bekend gemaakt.

Rijdend reclame bord

De vrachtwagens zijn gedoopt door mevrouw Abbenhues, gedeputeerde voor Economie, Toerisme en Arbeidsmarkt voor de Provincie Overijssel, en de heer Meulman, burgemeester gemeente Hardenberg. De vrachtwagens zijn voorzien van reclamezeilen die aansluiten bij de campagne ‘Vechtdal Overijssel. Alle Tijd’. De vrachtwagens toeren door heel Nederland. In heel het land kan men deze rijdende reclameborden dus voorbij zien komen.
De Vechtdal vrachtwagens zijn tot stand gekomen dankzij een samenwerking met Brink Transport Hardenberg en gefinancierd vanuit het LEADER Actieplan Vechtdal.