Uitbreiding op- en overslagcapaciteit

Steeds meer opdrachtgevers maken gebruik van het door Brink ontwikkelde full service concept in de particuliere leveringen. Met name voor onze opdrachtgevers die via een webwinkel grotere artikelen verkopen aan particulieren is deze dienstverlening een uitkomst.

Brink neemt ze daarbij alle handelingen op het gebied van op- en overslag, vrachtdocumenten, voorraadbeheer, orderpicken, transport en betalingen uit handen. Door de groei in deze dienstverlening en de uitbreiding met nieuwe opdrachtgevers is de bestaande opslaghal van 2250 m2 te klein geworden. Daarom is besloten om in maart te starten met de bouw van een nieuwe 1000 m2 grote overdekte opslag voor tuinmaterialen. Begin april zal de nieuwe opslag in gebruik worden genomen. De totale capaciteit komt hiermee op 3250 m2 wat voor 2010 naar verwachting toereikend zal zijn.