Aanschaf zware autolaadkraan voor de AfbouwBox BV

Onlangs is de AfbouwBox B.V officieel een feit geworden. Van Dijk Bouw, BB&L installatietechniek, K&K consultancy en Brink Logistiek zijn de vier aandeelhouders in deze BV. Van Dijk Bouw en BB&L installatietechniek laten voor haar bouwprojecten alle materiaal dat bestemd is voor de afbouw van de woningen/appartementen, zoals electra; saniair, binnendeuren etc., geclusterd aanleveren bij Brink Transport. Medewerkers van Brink controleren de goederen en na controle op juistheid en aantal worden ze op kavelnummer in containers geplaatst.

Deze containers worden op de afgesproken tijd voor de woningen/appartementen geplaatst. Afleveringen door leveranciers vind hierdoor niet meer stuksgewijs op de bouw plaats maar in grote(re) aantallen bij Brink. Dit bespaart enorm veel CO2 uitstoot en onnodige kilometers. Daanaast bespaart het ook veel tijd waardoor er efficienter gebouwd kan worden. Om deze zware containers te kunnen plaatsen is er een zware autolaadkraan nodig. Deze heeft Brink dan ook gekocht. Medio april zal een nieuwe Daf CF 85 410 worden afgeleverd met een Fassi 45 ton/meter autolaadkraan. Met een gieklengte van 20 meter kunnen de containers op de gewenste plaats worden gezet.

Daarnaast zal de kraanwagen voor andere opdrachtgevers worden ingezet o.a. voor het verplaatsen van machines, containers en het lossen van buizen voor Wavin