Chauffeursdag Team Wibbelink in het kader van schadepreventie en verkeersveiligheid

De chauffeursdag van Wibbelink Transport BV op 10 oktober stond in het teken van schadepreventie.

Het programma bestond uit een theoretisch en een tweetal praktische onderdelen. Hiervoor werd gebruik gemaakt van de RDW testbaan te Lelystad. Erna Klumpers, onze drijvende kracht op de afdeling boekhouding, kon zodoende ook eens achter het stuur van een vrachtauto plaatsnemen en liet zodoende eens de wielen ipv van centen rollen.

De heren chauffeurs gingen intussen de hele dag onder professionele begeleiding aan de slag met de officiële programma’s zoals algemene schadepreventie, ladingzekering, slippen op de gladde baan en manoeuvreren.

Deze dag is speciaal voor en met Wibbelink Transport BV georganiseerd door Kreeft Opleidingen en verzekeringsmaatschappij TVM te Hoogeveen. De cursusuren tellen mee in het kader van de verplichte nascholing.