Nieuwe volumecombi in gebruik genomen

Onlangs heeft Brink een nieuwe volumecombi in gebruik genomen. Deze motorwagen met middenas aanhanger rijdt hoofdzakelijk voor Wavin Nederland uit Hardenberg. Wavin is marktleider in Europa op het gebied van verkoop en productie van kunstofleidingsystemen. Met deze nieuwe combinatie is het mogelijk om tegelijk fittingen en een grotere hoeveelheid buis met tromp mee te nemen. De buis met tromp is langer en hierdoor was het voorheen niet mogelijk om twee pakketten achter elkaar te laden op één aanhanger.

Met deze nieuwe combinatie is dat wel mogelijk waardoor er maar liefst zes pakken buis van dit type meer meegenomen kan worden. Met de introductie van deze nieuwe volumecombi is één van de doelstellingen, het realiseren van kilometerreductie, van zowel Wavin als Brink positief beinvloed.

Milieuvriendelijk en kostenbesparend vervoer staan bij Brink hoog in het vaandel.