Medewerkers van Brink en Wibbelink maken kennis

Zaterdag 17 januari jl. vond de ontmoeting plaats tussen de medewerkers van Wibbelink Transport en Brink uit Hardenberg.

Met een volle bus vertrokken de Brink medewerkers vanuit Hardenberg naar Goor om daar het bedrijf te bezichtigen. Aldaar werden de medewerkers van Brink “gekoppeld” aan de medewerkers van Wibbelink die een rondleiding door het bedrijf verzorgden. Na de koffie met gehaktbal (een chauffeurstraditie) en de rondleiding door het bedrijf reden de medewerkers van Brink als bijrijder in een konvooi van dertig trucks mee vanuit Goor naar Hardenberg. Op de parkeerplaats van de Evenementenhal werden de trucks van Wibbelink gebroederlijk tussen de overige 30 trucks van Brink geparkeerd.

Na de groepsfoto en een lunch konden de medewerkers uit Goor een kijkje nemen op het terrein en in de kantoren en loodsen van Brink.
Wibbelink en Brink kunnen terugkijken op een zeer geslaagde dag waarop de medewerkers elkaar en de bedrijven goed hebben leren kennen.

Op dit moment wordt er al volop lading uitgewisseld, hiermee zijn de beide bedrijven in staat om kilometers te reduceren en daarmee de uitstoot van schadelijke uitlaatgassen te verminderen. Het jonge wagenpark is uitgerust met de milieuvriendelijkste motoren. Met dit “groene” wagenpark, de synergetische voordelen en het team van gemotiveerde medewerkers is niet alleen de marktpositie van beide bedrijven versterkt maar kunnen de bedrijven afzonderlijk nog beter dan voorheen duurzame en efficiënte logistieke oplossingen aan haar klanten aanbieden.