GO&T wordt Wibbelink Transport

Per 1 september aanstaande zet Brink de activiteiten van Goorsch Overslag en Transportbedrijf Wibbelink B.V. als zelfstandige onderneming voort onder de naam Wibbelink Transport B.V.

De heer Rijk Wibbelink, de voormalige eigenaar, heeft ruim de tijd genomen om een goede partij te vinden. De zorg voor het personeel en de continuering van de bedrijfsactiviteiten hebben hem doen besluiten zijn bedrijf over te dragen aan Brink Hardenberg.

De logistieke wereld is volop in beweging. Opdrachtgevers stellen nieuwe eisen, Brink wil hierin een vooraanstaande rol spelen. Met diverse nieuwe logistieke dienstverleningen en het werven van nieuwe klanten werd dit doel al gedeeltelijk behaald. Het was tevens een grote wens om een acquisitie als deze te doen.

De dagelijkse leiding van Wibbelink Transport B.V. zal vanaf genoemde datum in handen zijn van Henk Brink Jzn. Rijk Wibbelink zal nog enige tijd als adviseur aan het bedrijf verbonden blijven.

Wibbelink Transport B.V. is een familiebedrijf met gerenommeerde klanten en is al 75 jaar actief op het gebied van transport, op- en overslag. Ook Brink heeft deze stabiele achtergrond en is van gelijke omvang.

De bedrijven vullen elkaar dus goed aan en zullen, hoewel ze hun eigen identiteit behouden, waar mogelijk de samenwerking opzoeken. Beide bedrijven zijn straks goed voor in totaal ruim 70 medewerkers, 60 trucks en meer dan 100 opleggers. Door deze samenwerking kan de klant een breed scala aan vervoersmogelijkheden worden geboden.