Websales Logistiek

Met deze unieke logistieke service kunt u zich volledig richten op uw (internet-) verkoop activiteiten. U de omzet, wij de logistieke zorgen, en meer!

Desgewenst verzorgen wij voor u de betaling, direct op de loslocatie, met behulp van een mobiele pinautomaat. Ook kunnen wij voor u het transport verzorgen naar uw voorraadlocatie in onze opslaghal. Wanneer na verkoop aan de klant de opdracht door u bij ons is doorgegeven verzorgen wij voor u het orderpicken en het verzamelen ervan. Volgende stap is het maken van een afspraak met de geadresseerde, de goederen worden vervoerd met opleggers met gestuurde assen. Zodoende kunnen wij voor u op moeilijk bereikbare plaatsen lossen. Nadat de goederen met behulp van een meeneemheftruck bij uw klant op de stoep zijn gelost wordt het geïncasseerde factuurbedrag z.s.m. aan u overgemaakt. Kan het nog gemakkelijker?