Nieuwe opleggers en meeneemheftrucks

Heeft u een bijzondere wens op het gebied van vervoer? Tuinmaterialen afleveren bij particulieren, kwetsbare artikelen brengen op moeilijk bereikbare plaatsen? Dan bent u bij Brink op het juiste adres. Gezien het groeiend aantal opdrachtgevers in deze sector met de daarbij behorende omzet was het noodzakelijk om het aantal opleggers met meeneemheftrucks uit te breiden.

Ten behoeve hiervan zijn onlangs een 4-tal nieuwe opleggers van Pacton in gebruik genomen. Het materiaal is uitgevoerd met gedwongen besturing, optimaal om af te kunnen leveren op moeilijk bereikbare adressen. De opleggers zijn allemaal uitgerust met een Moffet Kooi meeneemheftruck. De trucks zijn voorzien van 4-wegbesturing. Met dit materiaal is niet alleen onze capaciteit uitgebreid maar zijn wij nog beter in staat om, snel en efficiënt, op bijna alle denkbare adressen voor de stoep van de klant af te leveren! Interesse? Bel met Geert Brink (06-53164517) voor meer informatie of een vrijblijvende afspraak.