Veel en goed nieuws voor Brink in 2007

In de eerste week van het nieuwe jaar heeft Brink Hardenberg een 7-tal nieuwe vrachtautos in gebruik genomen. Het nieuwe materieel is geleverd door Cosmo en Nijwa, beide tevens gevestigd in Hardenberg.

Brink speelt op deze wijze niet alleen tijdig in op de aantrekkende economie. Wij zijn door onze achtergrond en onze ervaring met name gespecialiseerd in maatwerk oplossingen in logistieke dienstverlening voor vaste opdrachtgevers. Mede doordat wij ons hierop de laatste jaren nog sterker hebben toegelegd is onze klantenkring de afgelopen periode behoorlijk uitgebreid en was er behoefte aan voertuigen met aangepaste specificaties.

De vrachtauto’s zijn veelal selfsupporting. Een deel van de vrachtwagens heeft een eigen laad- en loskraan, daarnaast zijn veel vrachtauto’s voorzien van een meeneemheftruck.

De nieuwe vrachtauto’s worden met name ingezet voor de bouwsector. Brink is ondermeer werkzaam als logistiek dienstverlener ten behoeve van woning- en utiliteitsbouw, grond- weg- en waterbouw, kunststofindustrie, prefabsector, houtindustrie, tuinmaterialen en blokhutten.

Er staan nog meer veranderingen op stapel. Er is namelijk ook geïnvesteerd in nieuwe opleggers en nieuwe meeneemheftrucks. De ingebruikname hiervan zal in de komende maanden zijn beslag krijgen.

Ook zijn er binnen de organisatie de nodige wijzigingen doorgevoerd. De planningsafdeling en de administratie zijn versterkt met extra mankracht. Daarnaast is de gehele automatisering bij Brink op de schop gegaan. Sinds kort werken we met het transport managementsysteem Transpas van Art Systems uit Groningen.

Al met al “een vracht aan vernieuwingen”.

Onze nieuwe huisstijl geeft aan deze veranderingen een nieuw gezicht, met duidelijk herkenbare trekjes overigens.