Eerste van drie nieuwe MAN trucks afgeleverd

De eerste is inmiddels in gebruik genomen. De trucks worden geleverd door Roordink Bedrijfswagens in Coevorden. De trekkers worden geleverd op lage banden en met twee voorgeprogrammeerde rijstanden in de luchtvering. Hiermee wordt een minimale schotelhoogte van 1,05 meter gerealiseerd. Dit maakt het mogelijk om met maxi volume opleggers te rijden. Met deze oplegger aangekoppeld blijft de voertuigcombinatie binnen de wettelijk toegestane maximale hoogte van vier meter. De trucks zijn uitgevoerd met veel luxe voor de chauffeur, zo maken onder andere een 220 volt aansluiting en een MAN audio systeem deel uit van het uitgebreide accessoirepakket. Omdat de chauffeurs regelmatig nachten van huis zijn is het belangrijk dat ze zich onderweg in hun truck even comfortabel voelen als thuis . De goede ervaringen van de afgelopen jaren -met zowel dealer Roordink als met de trucks- hebben ons doen besluiten wederom te investeren in MAN.