Nieuw materieel voor Novoferm

Het jaar 2017 beginnen we goed met nieuw materieel voor opdrachtgever Novoferm. Met twee geheel nieuwe combinaties -bestaande uit trekkers, opleggers en 4-weg meeneemheftrucks- wordt de reeds jarenlange samenwerking tussen Novoferm en Brink XL verder versterkt. De trekkers zijn van het type Daf CF 440 FT met een schotelhoogte van 1,05 mtr. De opleggers zijn van Krone en zijn voorzien van een stuuras en een hydraulisch hefdak met drie verschillende rijhoogtes. De insteekhoogte is 2,80 meter. Met deze insteekhoogte kan het hoogste type Novoferm kanteldeur probleemloos geladen worden. Daarnaast is de oplegger voorzien van speciale zware aluminium huifplanken waarmee de lading gezekerd kan worden. Voor Novoferm verzorgt Brink XL de logistiek van duoports, sectionaal-,garage- en kanteldeuren naar dealers op bouwlokaties in geheel Nederland. Dit vervoer vindt plaats zowel op dedicated basis alsook op zendingniveau in de Brink XL groepage routes. Het Novoferm product past prima bij de core business van Brink XL, namelijk het vervoeren van kwetsbare goederen en overmaatse zendingen.