Aantal deelzendingen in lengtegoederen neemt toe

Succesvolle ontwikkeling Fulfilment Web Logistiek van tuinmaterialen en langgoed.

Sinds de lancering van het full service routevervoer in lengtegoederen naar consumenten ,nu ruim drie jaar geleden, heeft gelanceert groeit het aantal zendingen dat wordt vervoerd in de eerste maanden van 2011 spectaculair. Het vroege zonnige voorjaar en het voorzichtig aantrekken van de economie geeft de mensen blijkbaar het vertrouwen terug om te investeren in de tuin of badkamer. Brink voorziet in een behoefte met betrekking tot het logistiek ontzorgen van webwinkels en handelaren in o.a. tuinmaterialen zoals blokhutten, lounge sets, zwembaden en jacuzi’s. Ook vlonderplanken, houtpakketten, speeltoestellen en complete badkamers vinden dagelijks de weg vanuit Hardenberg naar de consumenten. Onderdeel van de fijnmazige distributie van deze grotere en zwaardere artikelen in Nederland en België is dat er met een meeneemheftruck wordt gelost bij de (particuliere) klant. Naast het vervoer wordt voor een aantal opdrachtgevers de in- en uitslag, opslag, orderpicken en voorraadbeheer verzorgt. Dagelijks vertrekken meerdere volle vrachtwagens voor een efficiënt geplande route door Nederland en België.