Industree Kunstwerken geplaatst

Onlangs zijn de INDUSTREE kunstwerken geplaatst op de industrieterreinen Bruchterweg en Nieuwe Haven in Hardenberg. Ter afsluiting van de revitalisering van beide industrieterreinen was er een prijsvraag uitgeschreven voor het maken van een kunstwerk. De prijs ging uiteindelijk naar het ontwerp van de Hardenberger Jan Ekkelenkamp die de INDUSTREE bedacht.
Samenwerking door verschillende bedrijven op de industrieterreinen leidde uiteindelijk tot een prachtig resultaat. Vandaag werden de INDUSTREES door Transportbedrijf H.Brink en Brunink Machinefabriek BV geplaatst op vier verschillende locaties.

– Brunink Machinefabriek BV maakte het snij- en staalwerk
– Itter BV maakte de aluminium boomtop
– Bouwbedrijf Kampman verzorgde de funderingen
– Brink Transport verzorgde het kraanwerk en het transport