Voor onze vestiging in Enter zijn wij op zoek naar een laadploeg-collega.

Hallo Aanpakker!

Onze XL vrachten willen graag op transport. Maar het zijn geen makkelijke passagiers. Ze zijn lang, niet altijd stapelbaar en hebben diverse afmetingen. Ben jij dé laadploeg-collega die deze vrachten met respect behandelt? Of zou je dat graag willen leren? Dan nodigen we je van harte uit om kennis te maken.

Wat doen wij?

Brink XL transporteert hout – en kunststofpakketten, plaatmateriaal, haspels en specifieke lengtegoederen. Dat doen we met een modern, CO2-besparend wagenpark. Deels elektrisch en deels op schone, afbreekbare HVO100 diesel. Onze zendingen komen samen in ons cross dock te Enter. Daar stappen ze ’s avonds over en reizen de volgende dag naar hun eindbestemming. Dit kan een bedrijventerrein, een bouwplaats, een agrarische locatie of midden in een woonwijk zijn. Ergens in Nederland of België. We werken met een klein team voornamelijk doordeweeks, maar steeds vaker op zaterdag en/of zondag.Samen zorgen we er voor dat alle zendingen van onze opdrachtgevers in goede banen geleid worden.

Wat zoeken we? 

Het elke dag een beetje beter doen… en dat wil jij ook! Je bent collegiaal, oplossingsgericht, voorzichtig en voelt je verantwoordelijk voor je werk. Als laadploegmedewerker vorm je de spil in het logistieke proces. Je vindt het mooi om alle zendingen goed én veilig op de opleggers te laden voor onze chauffeurs. Bovendien vind je het geen probleem om ’s avonds en ‘s nachts te werken. Bij voorkeur heb je ervaring met houtpakketten en/of plaatmateriaal en zekeren van lading. En het zou al helemaal mooi zijn als je al een vrachtwagenrijbewijs hebt, maar dat is niet noodzakelijk.

Wat bieden we?

  • Veel variatie in werkzaamheden waarbij je je kennis en vaardigheden moet gebruiken.
  • Een klein zelfstandig team met fijne, ervaren collega’s.
  • Roosters die in gezamenlijk overleg worden afgestemd op dag,- avond- en nachtdienst.
  • Mogelijkheid tot behalen van een CE vrachtwagenrijbewijs.
  • Een degelijk salaris o.b.v. kennis/ervaring met ploegentoeslag (conform onze CAO).

Toe aan uitdagend werk?

Lijkt het je wat? Twijfel niet en zoek contact met Miriam, e-mail: personeelszaken@brinkxl.nl