Voor onze vestiging in Enter zijn wij op zoek naar nieuwe collega-chauffeur.

Hallo Chauffeur!

Onze XL vrachten gaan graag op transport. Maar het zijn geen makkelijke passagiers. Ze zijn niet standaard in afmeting en gewicht. Bovendien zijn ze lang, niet altijd stapelbaar en moeten ze op de meest bijzondere locaties worden afgeleverd.

Wat doen wij?
Brink XL transporteert hout – en kunststofpakketten, plaatmateriaal, haspels en specifieke
lengtegoederen. Dat doen we voornamelijk binnen de Benelux met een modern, CO2-besparend wagenpark. Deels elektrisch en deels op schone, afbreekbare HVO100 diesel. Onze zendingen komen samen in ons cross dock in Enter.
Daar stappen ze ’s avonds over en reizen de volgende dag naar hun eindbestemming. Dit kan een bedrijventerrein, een bouwlocatie, een agrarische bestemming of midden in een woonwijk zijn. Het werk bestaat uit een combinatie van meerdaagse en dagritten. Een goede sfeer en betrokkenheid tekenen onze bedrijfscultuur. Samen zorgen we er voor dat alle zendingen van onze opdrachtgevers in goede banen worden geleid.

Wat zoeken we?
Het elke dag een beetje beter doen… daar herken jij je in. Je bent collegiaal, oplossingsgericht, voorzichtig en voelt je verantwoordelijk voor je werk. Je kunt goed omgaan met moderne communicatiemiddelen. Je bent een Chauffeur mét hoofdletter: heer in het verkeer en je houdt van je vak. Je vindt het mooi om alle zendingen goed én veilig volgens wens van de opdrachtgever te laden en te lossen. Bij voorkeur heb je ervaring met een meeneemheftruck, houtpakketten en/of plaatmateriaal en ladingzekering. En het is helemaal mooi als je een VCA certificaat hebt, maar dat is niet noodzakelijk. Ook als je nu in de agrarische sector werkzaam bent, nodigen we je van harte uit.

Wat bieden we?

  • Veel variatie in werkzaamheden waarbij je je kennis en vaardigheden moet gebruiken.
  • Een klein zelfstandig team met fijne, ervaren collega’s.
  • Roosters die in gezamenlijk overleg worden afgestemd op dag,- avond- en nachtdienst.
  • Mogelijkheid tot behalen van een CE vrachtwagenrijbewijs.
  • Een degelijk salaris o.b.v. kennis/ervaring met ploegentoeslag (conform onze CAO).

We leren elkaar graag eerst goed kennen voordat we overgaan tot arbeidscontracten. Daarom lopen onze afspraken in aanvang altijd o.b.v. vaste afspraken met onze uitzend/pay-rolling partners.

Toe aan uitdagend werk?

Lijkt het je wat? Twijfel niet en zoek contact met Miriam, e-mail: personeelszaken@brinkxl.nl