VVN ‘Streetwise’ en Dode hoek project Hardenberg

Ruim 4000 leerlingen van basisscholen in de gemeente Hardenberg leren de komende oktoberweken meer over verkeersveiligheid. Zij doen mee aan ANWB Streetwise en Dode Hoek. Streetwise leert kinderen op speelse wijze over veiligheidsregels in het verkeer en Dode Hoek leert kinderen in de hoogste groepen om verkeersveilig om te gaan met grote landbouw voertuigen, bussen en vrachtwagens. Jaarlijks nemen de basisscholen in de gemeente Hardenberg deel aan verkeerseducatie projecten. De helft van de basisscholen  doet dit schooljaar mee met het project Dode hoek, dat voor de negende  keer wordt gehouden. Brink XL verleend ook dit jaar haar medewerking aan het project en is er vanaf de start negen jaar geleden bij betrokken. Een medewerker geeft instructie en Brink XL stelt tevens een vrachtwagen ter beschikking.