Steeds sterker in het plaatsen van prefab bouwdelen

Al menig jaar vervoerd Brink Hardenberg prefab delen voor de woningbouwsector. Het betreft hier voornamelijk geprefabriceerde daken en gevelelementen voor aannemers en timmerfabrieken uit Oost Nederland. Ook complete chalets en garages worden tegenwoordig in prefab delen geleverd. Romahaus uit Twist in Duitsland is producent van ondermeer kunststof chalets, blokhutten en garages die in de fabriek worden voorgemonteerd. Voor deze opdrachtgever plaatsten wij onlangs een complete woning uit prefab kunstof delen. Binnen een paar uur wordt een complete ruwbouw woning met de autolaadkraan op de fundering in elkaar gezet. Door tegelijk de lading te vervoeren en direct op de losplaats vanaf de oplegger te plaatsen met de autolaadkraan onstaat er een efficiencyvoordeel in transport en montagekosten waar Romahaus dankbaar gebruik van maakt. Daarnaast wordt er ook een duurzaam product geleverd door Romahaus dat jaren meegaat en onderhoudsvriendelijk is.