Welkom bij Brink

Ambassadeurs op de weg

Onze all-round chauffeurs zijn onze ambassadeurs op de weg. Ze werken dagelijks met 4-weg meeneemheftrucks en/of autolaadkranen. Chauffeurs zijn vaak een paar nachten in de week van huis. De werkzaamheden vinden binnen de geldende cao en wet- en regelgeving plaats. Want iedereen verdient een eerlijk inkomen en voldoende vrije tijd en rust!

Op- en overslag

In onze op- en overslag wordt met een drie-ploegensysteem gewerkt van zondagavond tot zaterdagochtend. Het grootste deel van de zendingen komt in de loop van de dag of begin van de avond binnen. Deze worden gelost in de tijdelijke opslag en ’s avonds/’s nachts in groepage geladen in de opleggers. Zowel op onze locatie in Enter als in Gramsbergen.

Planning

De planners werken in verschoven dagdiensten. Het is hun taak te zorgen voor een goede, rendabele belading van opleggers en optimale inzet van mens en materieel. Zij sturen alle logistieke uitvoeringstaken aan. Daarbij worden ze geholpen door een geavanceerd transport management- en planpakket die continue in verbinding staan met boordcomputers.