Hout en Plaatvervoerder Brink XL met harde garantie op de Houtwereld Praktijkdag 2019

Lange goederen vervoeren zit in de genen van Brink XL. Grondlegger Hendrik Brink is in de jaren dertig van de vorige eeuw begonnen en in latere decennia hebben de opvolgende generaties deze specialiteit doorontwikkeld tot een fijnmazig distributiesysteem. Dit alles ten behoeve van het vervoer van hout- en plaatmaterialen voor uiteenlopende opdrachtgevers.

Speciale sorteerloods voor lengtegoederen

Tot voor kort opereerde Brink vanuit vestigingen in Hardenberg en in het Twentse Goor, maar vanaf  medio 2018 bestaat hiervoor een speciaal voor lengtegoederen ingerichte sorteerloods. Hier kunnen honderden verschillende lengtegoedzendingen betrouwbaar simultaan worden overgeslagen in efficiënte routes. Als vestigingsplaats is Enter gekozen, direct gelegen aan de belangrijke aanvoerroutes vanuit Noord en Oost Europa, zowel letterlijk als figuurlijk een A1 locatie.

Snel leveren door heel Nederland en België

Dagelijks vertrekken de zelflossende vrachtwagens van Brink XL vanuit Enter naar alle windstreken binnen Nederland en België om de zendingen volgens het ABC concept te halen en te leveren. ABC wil zeggen dat een order die op dag A wordt doorgegeven op dag B wordt afgehaald en uiterlijk op dag C op de eindbestemming wordt afgeleverd. Bouwplaatsen en particuliere adressen worden daarbij niet geschuwd. Afleveringsafstemming met de ontvanger, tracking &  tracing en rembourszendingen afrekenen met een mobiele pinautomaat zijn voor Brink XL dagelijkse kost.

Demonstratie tracking & tracing

Op de Houtwereld Praktijk dag 2019 is Brink XL met een eigen stand aanwezig. Vlakbij de ingang, aan de linkerzijde, direct naast de koffiestand kunnen bezoekers zien op welke manier de leveringen via een digitale portal kunnen worden ingediend en gevolgd. Indien gewenst ontvangt de geadresseerde voorafgaand aan de levering een bericht met daarin een indicatieve levertijd welke tijdens de uitvoering van de rit telkens geüpdatet wordt.

Kwaliteitsgarantie

Kwaliteit heeft alleen waarde als de klant krijgt wat wordt beloofd. Daarom stelt Brink XL dat elke order, mits tijdig en correct aangeleverd volgens afspraak op de eindbestemming geleverd wordt. Zo niet dan ontvangt de opdrachtgever het complete vrachtbedrag van Brink XL terug onder het motto “Gewoon, beter met Brink XL”